Истинската благотворителност е скрита и не очаква нищо насреща

Дата на публикуване: 17.12.2021 18:07
                    Училищна инициатива "Бъдеще за Рени"
   Истинската Благотворителност е скрита и не очаква нищо насреща. 
   Щедростта извира от сърцето и е радост за даряващия. Ние познаваме топлината на тази радост! Затова и днес отваряме нова врата за доброто, нова кауза за съпричастните сърца. Ние, представителите на Ученическия съвет, заставаме пред общността на нашето училище за да заявим че се застъпваме за Рени и за Макси - един отбор от майка и син, които стоят твърдо в изпитанието, с което се справят от години. Но времето тече неумолимо и с неговия ход възможностите за победа над тежкото заболяване се стопяват.
   Не сме съгласни с това! Можем да помогнем! Както със средствата за животоспасяващата трансплантация, така и със силата, с която ще застанем до тях, за да им дадем вяра и обич!
   Нека има Рождество за Макси и Рени!
   Знаете че се готвим от седмици, за да предложим на Благотворителния базар за Рени най-хубавите картички, най-майсторски изработените сувенири и подаръци, с които Вие - нашите дарители да зарадвате други хора, а с дарините средства да зарадвате нас,
Макси и Рени.
    На Рождество се ражда нашият Спасител... Той ни остави своето послание, което ние приемаме и изпращаме към Вас - ученици, родители и всеки, който ще ни подкрепи в инициативатани "Бъдеще за Рени и Макси".

     Благотворителният базар ще се проведе на 21 и 22 декември 2021г. от 10:00ч. до 17:00ч. във фоайето на първия етаж в училището.

Галерия