Направи добро, подари усмивка


20.06.2022
Доброто е като бумеранг – винаги се връща към теб.
С много настроение и смях премина посещението на ученици от ОУ „Св. Иван Рилски“ - град Перник в зоокът „Алис“, село Лесковец. Там децата имаха възможност да общуват с животните, да ги погалят и да им се радват отблизо. Любезните домакини разведоха учениците из зоокъта и им разказаха интересни факти за обитателите му.

08.06.2022
С много позитивни емоции премина награждаването на участниците в инициативата „Направи добро, подари усмивка“. Целта на училищната инициатива бе да стимулира доброто поведение и да насърчи учениците да мислят за доброто, да търсят поводи да правят добро и да преживяват радостта от това.През годината най-активен бе VIе с класен ръководител Ирена Стойчева. Шестокласниците купиха картина от благотворителен базар. Направиха дарение за неонатологията при МБАЛ „Рахила...

23.05.2022
     Заедно, ръка за ръка можем да направим света по-щастлив за всеки!
     Нека покажем на преден план и дадем визия на добрия човек, на добрата постъпка, която да бъде за подражание.
     Как да участваш?

23.05.2022
VI "е" и VI "г" клас изготвиха презентации, в които представят своите добрини, творени през цялата учебна година. Благодарим от сърце на тях и класните им ръководители, г-жа Ирена Стойчева и г-жа Мина Милева, които дадоха гласност на доброто.

23.05.2022
Всички имаме нужда от светлина и топлина, но също и от доброта, уважение, съчувствие, честност, толерантност, отзивчивост, щедрост, обич, милост.

23.05.2022
 ПОМАГАЙТЕ винаги, когато можете, защото и това ще ви се връща. Не се страхувайте да бъдете различни! Когато имате  нужда от помощ, подкрепа, любов и др.- не се притеснявайте да я потърсите. 


  1. Направи добро, подари усмивка - Текуща страница
  2. Свободата в кадър