Изяви на учениците


20.06.2023
Артистична изложба украси втория етаж на Двореца на културата. На 20 юни  2023 година седмокласниците от клуб „Чудотворци“ представиха своята фотоизложба „Рила вдъхновява“. През учебната година учениците се ровиха из стари книги в Регионалната библиотека „Светослав Минков“ и последната им изложба се състоя именно там. Представиха своите снимки от екскурзията до Рилския манастир по начина, по който го видяха – слънчев и тайнствен. И за да бъде още по-емоционален споменът от екскурзията, подредиха своите снимки до  Вазовото стихотворение „При Рилския манастир“.

08.06.2023
Клуб "Любознайко" от 2 а клас с ръководител Вилма Димитрова представи изложбата "Пролетно вдъхновение".
Идването на пролетта провокира творческите заложби на малките любознайковци. В своята творителница те нарисуваха пъстри картини, направиха си забавни и закачливи сувенири от кухненски ролки, великденски книжки и други.

05.06.2023
      В края на май учениците от клубовете по интереси „Мисля и живея здравословно“ и „Аз успявам с математика наг-жа Боряна Василева и „Математика І“ и „Математика ІІ“ на г-жа Ирена Стойчева посетиха едно от емблематичнитеза района преработвателни предприятия - „Земенея“, гр. Земен. Учениците ни бяха любезно посрещнати и им бешедадена възможност да се запознаят с пълния процес на преработката на млякото и...

28.05.2023
На 26.05.2023 години първокласниците от клубовете "Сръчни ръчички" 1.а клас и "Сръчковци" 1.б клас подредиха изложба "Пролетни вълшебства" с изработените от тях по време на заниманията произведения. Гости ни бяха представители на родителските активи на класовете.
Благодарим от сърце.

15.05.2023
Предаването на българските обичаи и традиции, запазването на християнските ценности и празнуването на християнските празници - съхраняват народните добродетели и учат учениците на уважение към българската история и наследство.
Учениците от клуб „Семейство и традиции“ ІІб клас - с ръководител: Даниела Павлова и клуб „Мъдрост и добродетели“- с ръководител: Сийка Дурева - направиха изложба „Българските традиции“. Учениците изработиха пъзели „Рождество Христово“ и „Рилски манастир“, представиха български народни носии и шевици...