Българската Патриаршия отличи наши таланти

Дата на публикуване: 10.06.2022 15:50

Св. Синод на Българската Православна Църква отличи със специални сертификати нашите участници в обявения по-рано Национален конкурс „Възкресение Христово – 2022 година”.
Учениците от клуба по интереси “Семейство и традиции” с ръководител г-жа Даниела Павлова представиха знанията и възприятията си за най-великия християнски празник – Възкресение в свои рисунки, с които се включиха в конкурса.
„Много съм радостна за това, че учениците ми получиха висока оценка за таланта и  за познанията си по тази така важна тема, защото това ни насърчава да продължим и в следващите години работата по опознаването на ценностите на християнството, на съкровищата на християнското изкуство и на православната духовност” – сподели г-жа Павлова – дипломиран учител по „Религия”.
Горди сме, че бяха отличени творбите на всички наши участници – ученици от Iб клас – Александра Янева, Кристиян Живков, Теодор Аспарухов и Цветина Пиралкова.
В благодарственото си писмо до ръководството на училището и на клуба Св. Синод благослови работата ни с децата и ни зарадва с информацията, че творбите на нашите ученици ще продължат пътя на добродетелта, тъй като ще бъдат включени в благотворителна разпродажба.

Галерия