ДОБРОТО – заключително събитие на училищната инициатива

Дата на публикуване: 08.06.2022 09:55

С много позитивни емоции премина награждаването на участниците в инициативата „Направи добро, подари усмивка“. Целта на училищната инициатива бе да стимулира доброто поведение и да насърчи учениците да мислят за доброто, да търсят поводи да правят добро и да преживяват радостта от това.
През годината най-активен бе VIе с класен ръководител Ирена Стойчева. Шестокласниците купиха картина от благотворителен базар. Направиха дарение за неонатологията при МБАЛ „Рахила Ангелова“. Посетиха възрастните хора от Дом за стари хора - гр. Радомир, споделяйки с тях топлината на коледните празници.
Много бяха индивидуалните участия на наши ученици в благотворителни каузи. Подтикнахме немалко да направят жест на обич, да споделят време, да подарят радост и усмивка. Не забравихме и грижата за животните. Приютът за кучета в град Перник има редовни посетители, които дават внимание и любов на изоставените домашни любимци.
Директорът на училището – г-жа Цветана Пиралкова връчи грамоти на всички участници и обяви наградата за всички тях – еднодневна екскурзия с посещение на зоокът „Алис“-с. Лесковец.
На награждаването присъстваха родители, класни ръководители и ръководството на училището.
Общата снимка на участниците запечата обещанието да продължим да предаваме доброто нататък!

Галерия