ОРЛИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

нагрЗаслужено признание за своята преподавателска дейност получиха в края на учебната 2014/2015 година г-жа Нели Костова, учител по български език и литература, г-жа Гергана Николова, учител по български език и литература, г-жа Емилия Христова, учител по музика, и г-н Красимир Златанов, учител по история и цивилизация. Кметът на град Перник, г-н Иван Иванов, ги удостои с диплом за заслуги в системата на образованието, които бяха връчени на специална церемония в Двореца на културата на 24 май- Ден на славянската писменост и българската култура.

За принос към развитието на системата на образованието с благодарствен плакет бе отличена и г-жа Албена Славева, помощник директор в ОУ”Св.Ив.Рилски”, удостоена от кмета на Община Перник за своята неуморна работа в най-голямото училище в града.

С почетната грамота „Неофит Рилски” бе наградена г-жа Мария Киркова, учител по български език и литература, отличена от Министъра на образованието по предложение на Педагогическия съвет. А г-н Бойко Свиленов бе обявен за Директор на годината на национално ниво от КНСБ и СБУ. Отличието му бе връчено лично от председателя на СБУ г-жа Янка Такева и председателя на КНБС Пламен Димитров на специална церемония в гр. София.