ОРЛИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

нагрЗаслужено признание за своята преподавателска дейност получиха в края на учебната 2014/2015 година г-жа Нели Костова, учител по български език и литература, г-жа Гергана Николова, учител по български език и литература, г-жа Емилия Христова, учител по музика, и г-н Красимир Златанов, учител по история и цивилизация. Кметът на град Перник, г-н Иван Иванов, ги удостои с диплом за заслуги в системата на образованието, които бяха връчени на специална церемония в Двореца на културата на 24 май- Ден на славянската писменост и българската култура.

За принос към развитието на системата на образованието с благодарствен плакет бе отличена и г-жа Албена Славева, помощник директор в ОУ”Св.Ив.Рилски”, удостоена от кмета на Община Перник за своята неуморна работа в най-голямото училище в града.

С почетната грамота „Неофит Рилски” бе наградена г-жа Мария Киркова, учител по български език и литература, отличена от Министъра на образованието по предложение на Педагогическия съвет. А г-н Бойко Свиленов бе обявен за Директор на годината на национално ниво от КНСБ и СБУ. Отличието му бе връчено лично от председателя на СБУ г-жа Янка Такева и председателя на КНБС Пламен Димитров на специална церемония в гр. София.

конкурс за рисунка приказка за доброто

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ

Уважаеми родители и приятели, на 29.04.2015 г. от 17:30 ч. в ОДК ще се състои благотворителен концерт с участието на талантливи ученици от ОУ "Св. Иван Рилски" гр. Перник.

    Станете част от нашата инициатива и дарете средства за деца в неравностойно положение.

    Нека заедно направим добро и дарим щастие на децата.

ПРОБЕН ИЗПИТ ПО МАТЕМАТИКА

   Основно училище „ Свети Иван Рилски „ – гр. Перник

Пробен изпит по

Математика за 7 клас

Дата на провеждане на изпита

25.04. 2015 г. от 10:00 ч

в cградата на ОУ „ Свети Иван Рилски”-Перник

Какво включва пробният изпит ?

Изпитът е в 2 модула :

  1. Тест, модул за национално външно оценяване ( 65 т. ) – 60 мин.
  2. Допълнителен модул – 4 задачи с отворен отговор ( 35 т.) – 90 мин.

             ТАКСА: 10 ЛВ.

     ЗАЯВКИ: при    г-жа Милица Александрова

                                   г-жа Галина Велинова

                                   г-жа Соня Пеева      

Още статии...