Благотворителен базар

Да напишем поредната приказка за доброто ЗАЕДНО!
Защото ЗАЕДНО можем повече....
Ученическият съвет при ОУ "Св. Иван Рилски"- град Перник призовава хората с добри сърца да напишем нашата приказка и да дарим „Живот за Иво", защото сме деца с благородни помисли и добри дела, защото сме отзивчиви към чуждото нещастие и можем да променяме съдби и да даряваме надежда за живот.
Вашата съпричастност може да бъде проявена, като закупите сувенир от Благотворителния базар, който ще се проведе на 25.ІV.2019г. във фоайето на първия етаж. Вярваме във вашата помощ, за да дарим ЗАЕДНО „Живот за Иво".

иво 3

КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ 2019

В ОУ "СВ. ИВАН РИЛСКИ" 2

По инициатива на ученическия съвет учениците от ОУ "Св. Иван Рилски" с голям ентусиазъм се включиха в благотворителната кампания "КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ". Събраните от учениците ни приблизително 100 кг. капачки са поредното доказателство, че в училището ни растат деца с големи сърца и достойни бъдещи граждани.

1

Безопасен интернет

На 10.04.2019 г. седмокласниците от ОУ „Свети Иван Рилски“ гр. Перник присъстваха на беседа, свързана с актуална за съвременността тема „Опасностите в интернет“. Младите и атрактивни инспектори от ГДБОП Емил Иванов и Мирослав Хутев увлекателно и на разбираем за учениците език разказаха за капаните, които дебнат в глобалното пространство. Гостите ни споделиха за случаи от своята практика, при които поради неопитност деца на възрастта на нашите седмокласници са пострадали заради необмислени действия. Учениците разбраха, че е човешко да се греши, но е важно да се потърси своевременна помощ от възрастен, който ще им съдейства да излязат невредими от критична ситуация.

гдбоп-лекция

 Безопасен Интернет

Европейско кенгуру

Резултати

ОЛИМПИАДА по Биология и здравно образование

Резултати

Още статии...