Безопасен интернет

На 10.04.2019 г. седмокласниците от ОУ „Свети Иван Рилски“ гр. Перник присъстваха на беседа, свързана с актуална за съвременността тема „Опасностите в интернет“. Младите и атрактивни инспектори от ГДБОП Емил Иванов и Мирослав Хутев увлекателно и на разбираем за учениците език разказаха за капаните, които дебнат в глобалното пространство. Гостите ни споделиха за случаи от своята практика, при които поради неопитност деца на възрастта на нашите седмокласници са пострадали заради необмислени действия. Учениците разбраха, че е човешко да се греши, но е важно да се потърси своевременна помощ от възрастен, който ще им съдейства да излязат невредими от критична ситуация.

гдбоп-лекция

 Безопасен Интернет

Европейско кенгуру

Резултати

ОЛИМПИАДА по Биология и здравно образование

Резултати

Олимпиада "Знам и мога"

Резултати

Уважаеми родители,

С особена гордост споделяме с Вас началото на една отдавна лелеяна наша мечта - подмяна на покривната конструкция и саниране на сградата на нашето училище.

С особено внимание подхождаме при обезопасване на всички критични точки при бъдещите ремонтни дейности. Всеки класен ръководител и възпитател е специално инструктиран да предупреди, разясни и инструктира учениците си.

Обръщаме се към вас с огромна молба,

Моля, поговорете с детето си! Обяснете му и вие, какви опасности крият ремонтните дейности. Обсъдете с детето си необходимостта от това да изпълнява стриктно разпорежданията на класния си ръководител.

Още статии...